Binnenzonwering

Natuurlijk zijn we in Nederland blij wanneer het zonnetje schijnt. Zowel binnen als buiten ziet alles er een stuk vrolijker uit op een zonnige dag. Toch willen we ook dan de mate van zonlicht kunnen reguleren. Want zonlicht kan ook schadelijk, hinderlijk of te warm zijn. U kunt zonwering buiten installeren, zoals een zonnescherm, maar het meeste gemak heeft u van goede binnenzonwering.

Zonwering op maat
Goede zonwering binnen zorgt ervoor dat de zon minder scherp naar binnen schijnt. Zodat uw woning koeler aanvoelt en u geen last van het zonlicht heeft wanneer u binnen aan het werk bent, televisie kijkt of een boek leest. Tegelijkertijd wilt u niet dat de binnenzonwering ál het licht én uw uitzicht wegneemt. Bovendien maakt binnenzonwering deel uit van uw interieur; u wilt dus markiezen, rolgordijnen, lamellen, gordijnen of jaloezieen die aansluiten bij de uitstraling van uw interieur.

Voordelen roljaloezieen
Met onze duorolgordijnen (ook wel roljaloezieen genoemd), profiteert u alleen van de voordelen en gemakken, en niet van de nadelen van binnenzonwering:

  • U bepaalt zelf de lichtinval in uw woning.
  • Wanneer u televisie kijkt, leest of werkt kunt u scherp zonlicht uit uw woning weren.
  • Binnenzonwering beschermt uw waardevolle interieur tegen schadelijk zonlicht.
  • Met een goede binnenzonwering voorkomt u dat het te warm wordt in uw woning.

Binnenzonwering kopen
Onze roljaloezieen kunt u in standaardmaten bestellen of op maat laten maken. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want met onze voordelige aanbieding koopt u uw binnenzonwering zeer goedkoop en betaalt u slechts € 49,95 p/m² in plaats van € 99,90!