Duorolgordijnen

Duorolgordijnen zijn de ideale sfeermakers in uw interieur. De veelzijdigheid en stijlvolle uitstraling van duorolgordijnen zijn uniek: ze combineren de praktische functie van binnenzonwering, die u bij bijvoorbeeld jaloezieën terugvindt, met de functie van raamdecoratie, die een gordijn vaak vervult. Duo rolgordijnen vervullen zo twee functies in één. Niet voor niets wordt het gebruik van duorolgordijnen steeds populairder.

Binnenzonwering
Duorolgordijnen, ook wel roljaloezieen genoemd, bestaan uit horizontale transparante en semi-transparante lagen stof die over elkaar heen bewegen. U kunt de binnenzonwering op die manier geheel naar wens afstemmen. En afstemming op uw interieur is ook geen probleem: wij leveren duorolgordijnen op maat, in drie verschillende baanbreedtes en 47 verschillende stoffen en kleuren. U kunt zelfs roljaloezieen aanschaffen die elektrisch bedienbaar zijn met een afstandsbediening. Hiermee kunt u de lichtinval in uw woning nóg makkelijker regelen.

Voordelen duorolgordijnen
Enkele van de vele voordelen van duorolgordijnen op een rij:
- Ze zijn zeer geschikt als binnen zonwering.
- Mooie en naar wens aan te passen lichtinval.
- Een rolgordijn of roljaloezie is een stijlvolle aanwinst voor uw interieur.
- Duorolgordijnen zijn makkelijk te bedienen met een kettingkoord.
- De rolgordijnen zijn eventueel ook elektrisch bedienbaar.

Korting duorolgordijnen
Als u uw duorolgordijn bij ons bestelt, weet u bovendien dat u goedkope rolgordijnen bestelt. Wanneer u nu bestelt, krijgt u maar liefst 50% introductiekorting en betaalt u geen € 99,90 maar slechts € 49,95 p/m² (op maat gemaakt).


aluminium cassette