Jaloezieën

Jaloezieën zijn er in alle soorten en maten. Ze zijn makkelijk te bedienen, u kunt er op alle manieren de lichtinval mee bepalen en er zijn altijd jaloezieën die bij uw interieur passen. Jaloezieën zijn daarmee een ideaal alternatief voor gordijnen of rolgordijnen wanneer u de raamdecoratie tevens als binnen zonwering wilt gebruiken.

Populaire zonwering
Jaloezieën (ook wel luxaflex genoemd, hoewel dit van oorsprong een handelsnaam is), zijn horizontale of verticale stroken van stof, aluminium, hout of kunststof die met behulp van een ketting of koord geopend of gesloten kunnen worden. De lichtinval kan er dus optimaal mee worden geregeld. Dat maakt jaloezieën een product dat al tientallen jaren één van de meest verkochte binnenzonweringen is.

Functioneel
Wij verkopen als aanbieder van topkwaliteit jaloezieën vooral jaloezieën die zich onderscheiden in design, uitstraling, gemak en functionaliteit. U kunt bij ons terecht voor:

  • mooie én praktische roljaloezieën (duorolgordijnen), bestaande uit transparante en semi-transparante stroken waarmee u de lichtinval nog beter kunt regelen;
  • houten jaloezieën: stijlvol, hoogwaardig, praktisch en met een prachtige natuurlijke uitstraling.

Al onze jaloezieën zijn van de hoogste kwaliteit en zeer scherp geprijsd. U heeft ruime keuze in kleuren en materialen en u kunt zowel standaardmaten bestellen als jaloezieën op maat laten maken.

Goedkope jaloezieën
Zoekt u goedkope jaloezieën? U bent aan het juiste adres. Bestel nu en maak gebruik van onze aantrekkelijke aanbiedingen op onze roljaloezieën, duorolgordijnen en houten jaloezieën.