Roljaloezieen

Wanneer u veel waarde hecht aan een stijlvol interieur én u wilt de lichtinval door uw ramen makkelijk zelf kunnen regelen, dan zijn roljaloezieen een ideale keuze. Makkelijker dan met gewone gordijnen kunt u met een roljaloezie de mate van verduistering zelf aanpassen en spelen met het licht. Roljaloezieen, ook wel duorolgordijnen genoemd, zijn dus tevens perfect geschikt als binnenzonwering.

Functionele jaloezieën
Wij leveren diverse roljaloezieen in verschillende maten en talloze stoffen en kleuren. Want wij weten dat u jaloezieën niet alléén gebruikt als binnen zonwering; u wilt ook dat ze uw interieur op een stijlvolle manier aanvullen. De 2 lagen stof waar een roljaloezie uit bestaat (transparant en semi-transparant) zijn dan ook niet alleen functioneel; de jaloezieën geven uw interieur een eigentijdse en stijlvolle uitstraling. De keuze in kleuren en stoffen is bij ons dan ook perfect afgestemd op de hedendaagse trends op het gebied van wonen.

  • Hoewel roljaloezieen de lichtinval van buiten naar binnen reguleren, belemmeren ze uw uitzicht naar buiten toe niet.
  • Met een goed functionerende binnenzonwering verbetert u uw leefomgeving, bovendien beschermt u uw meubelen tegen schadelijk zonlicht.
  • Duorolgordijnen zijn eenvoudig met een rolketting te bedienen, maar zijn tevens verkrijgbaar met elektrische bediening via een afstandsbediening.
  • Roljaloezieen bieden u gemak, bescherming en privacy.

 

Aanbieding roljaloezie
Maak nu gebruik van onze unieke introductie aanbieding! Bestel uit onze collectie roljaloezieen en krijg 50% korting op de aanschafprijs. U betaalt slechts € 49,95 p/m² (op maat gemaakt) in plaats van € 99,90. Zo heeft u niet alleen mooie en functionele maar ook goedkope roljaloezieen.

goedkope roljaloezieen